Примітивний піар на заасфальтованій дорозі

Поділитися

Напередодні Дня знань було покладено асфальтне покриття до Залозецької спеціалізованої школи із вивчення іноземних мов. Виконання робіт стало можливим завдяки сприянню свободівців-депутатів Тернопільської обласної ради Сергія Демчишина, Володимира Стаюри та Юрія Лазаренка.

2010 року на відкритті обласних молодіжних ігор “Джура-Сокіл” свободівець-голова Тернопільської обласної ради Олексій Кайда пообіцяв відремонтувати дорогу до Залозецької спеціалізованої школи із вивчення іноземних мов. Школа, що має бездоганну репутацію в області і є місцем проведення різних обласних заходів, потребує гідного вигляду.

Цього року за сприяння свободівців-депутатів Тернопільської обласної ради Сергія Демчишина, Володимира Стаюри, Юрія Лазаренка було виділено майже триста тисяч грн. на прокладення асфальтної дороги до Залозецької спеціалізованої школи із вивчення іноземних мов. До слова, у цьому були задіяні побратими-націоналісти Зборівської районної та Залозецької селищної рад, які численними зверненнями і оббиваннями владних порогів зуміли добитися виділення коштів.

Напередодні Дня знань було покладено асфальтне покриття. Тож, початок навчального року Залозецька спеціалізована школа зустріла з приємною “обновою”, повідомляє прес-служба Зборівської районної організації ВО “Свобода”

Збірна Тернопільщини здобула бронзу в змаганнях з волейболу серед дівчат

У Тернопільському обласному благодійному фонді «Адоніс» – зміни