Тернополяни порівняли Надала з глухою мавпою

Поділитися

П’ять років окупації джерела у парку Національного Відродження та фактично повна апатія місцевої влади наштовхнула активних жителів Тернополя на радикальні дії.

Ситуація із забудовою джерела у тернопільському парку Національного Відродження вже давно відома не лишень пересічному міщанину, а й людям, що до нашого файного міста жодного відношення не мають. Ото, приміром, подруга зі Львова при зустрічі запитала про «отих будівників-сектантів», що захопили у Тернополі 0,2 га паркових земель. Про самопроголошену церкву, що за короткий проміжок часу звела кількаметровий паркан, каплицю та добудовує дзвіницю не говорив, мабуть, лишень ледачий.

На Сергія Надала, котрий у жовтні минулого року всівся у крісло міського голови, тернополяни покладали великі надії. Ні, я не пишу зараз про теплі тротуари чи, скажімо, джакузі у кожній квартирі,  бо з тротуаром – все гаразд: влітку був теплим, а на зиму, припустимо, обігрів вимкнуть на профілактичний ремонт. Маю  на увазі саме ситуацію із Кузьмичевими джерелами, описану мною декількома лінивими(скільки вже про те говорили-писали!) рядками вище.  Надія ота жевріла в серцях тисяч тернополян і тоді, коли всі дружньо обрали Сергія Віталійовича «в мери», і тоді, коли тривала судова тяганина з приводу сектантів. Врешті, чекали й на те, що після масштабних тернопільських святкувань, Надал врешті гримне кулаком по столу. Чекали марно. Схоже, міський голова не чує ані скарг, ані молінь-благань місцевих жителів. Прокуратура тим часом шукає те, що знаходиться під носом, себто забудовників, а міліція просто розводить руками.

Про Форум файного міста всі теж чули багато: ініціатори, критики, депутати та, навіть, за версією сектантів, прокляті. Цього разу форумчани вирішили привітати міського голову із п’ятою річницею забудови джерела : g пару білбордів, один з яких із зображенням мавп, що не чують, не бачать та не говорять( персоніфіковані міський голова, прокуратура та міліція), вирішили розмістити поблизу зупинки «Текстильник», аби хоча б якимось чином привернути увагу Сергія Надала до нагальної та сумнозвісної проблеми. Кошти на плакати вже зібрали. Самотужки. Тому, вже зовсім скоро «докірливі» білборди з’являться на вулицях нашого міста.

Ірина Вихрущ

Фоторепортаж із головного зібрання комуністів Тернопілля

Репертуар Тернопільського академічного обласного театру актора і ляльки на вересень