У Тернополі роблять найфайніші кросворди по-українськи

Поділитися

Журнал «Кросворди по-українськи» – це 52 розважальні сторінки: кросворди, судоку, мозаїка, сканворди, циклограми, а також гороскоп та веселі анекдоти!

Кросворди, як вид інтелектуальної розваги з’явився на початку ХХ століття та швидко стали популярними у всьому світі. Слово «кросворд» утворилося з двох англійських слів cross – перетин і word – слово.
Pозв’язування кросвордів тренує пам’ять і розширює кругозір, деякі типи кросвордів сприяють розвитку кмітливості і асоціативного мислення. Медики почали використовувати кросворди як заспокійливий засіб. Німецькі фахівці з інститут демографічних досліджень упродовж кількох місяців спостерігали за людьми похилого віку. Вчені зробили наступний висновок: люди похилого віку, які постійно тренують свій розум, як правило живуть довше.

Викладачі та вихователі теж застосовують кросворди у своїй роботі, що дозволяє учням швидше засвоювати знання в ігровій формі. Сфера застосування кросвордів постійно розширюється, кросворди застосовуються для тестування професійних якостей. Останнім часом з’явилися рекламні кросворди, а яке застосування кросворди знайдуть в наступному столітті залишається тільки здогадуватися.

Розв’язуючи кросворди, можна цікаво провести вільний, відволіктися від важких думок, зняти стрес. Тож, купуйте журнал «Кросворди по-українськи» і тренуйте свій розум рідною мовою.

Доступна ціна та хороша якість!

З питань реалізації та розміщення реклами звертайтесь за тел.: (0352)51-11-04, (096) 725-70-22.

На Тернопільщині копають цукрові буряки?

Настала осінь. На Тернопільщині “зачухались” щодо опалення клубів