Усі акційні товари Тернополя на одному сайті – sales.te.ua

Поділитися

Свої перші кроки в інтернет-просторі зробив SALES.te.ua. Автор цього  ексклюзивного проекту – підприємець, зайнятий  у сфері торгівлі. І кому, як не йому знати, що  не лише дорога та яскрава реклама того чи іншого товару, а й  належна поінформованість потенційних покупців, де  і за якою ціною його можна придбати, здатні суттєво збільшити показники продажів.

Аби даремно не стоптувати мешти у пошуках потрібних товарів, не витрачати час на розглядання  вітрин численних магазинів, важливо заздалегідь знати вартість покупки та місцезнаходження магазину. Від усвідомлення цього в автора сайту SALES.te.ua визріла ідея вести своєрідний веб-журнал акційних товарів, які пропонують підприємці та магазини нашого міста. Тож відтепер тернополяни можуть сміливо довіритися розробникам інтернет-проекту, відвідавши сайт, без поспіху вибрати на ньому усе  – від засобів гігієни  до автомобілів. Зауважу, вибрати за найнижчими цінами, а відтак дізнатися не тільки адресу чи контактний телефон торговельного закладу, який пропонує товар, а й побачити його місцезнаходження на інтерактивній карті Тернополя.

Чимало зручностей обіцяє SALES.te.ua і підприємцям. Адже зареєструвавшись на сайті, вони зможуть самостійно та з мінімальними матеріальними затратами презентувати мешканцям краю власні найкращі акційні пропозиції. Зрештою, розписувати усі переваги нового проекту – справа невдячна. Усе ж краще завітати на сайт та переконатися, що він професійно орієнтований на те, аби стати постійним місцем зустрічі підприємців із покупцями. Не випадково ключове гасло SALES.te.ua – «Усі акційні товари міста – на одному сайті!»

Погода в Тернополі та Тернопільській області на середу, 7 вересня

Більшість у Раді скасувала поправку Яценюка, яка збільшувала пенсії на 300 гривень