Вся правда про тернопільський аеропорт, завод «Оріон» та ринок нерухомості області

Поділитися

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Тернопільській області було створене у квітні 1992 року. З січня 1996 року по цей час начальником регіонального відділення Фонду державного майна України по Тернопільській області є доктор економічних наук Михайло Михайлович Шкільняк, який працює у колективі органу приватизації з травня 1992 року.
За весь період діяльності регіональне відділення від приватизації об’єктів загальнодержавної власності, продажу пакетів акцій відкритих акціонерних товариств перерахувало до Державного бюджету України більше 34 мільйонів гривень, повідомляє сайт Фонду.

В області за період приватизації форму власності змінило більше 700 об’єктів державної форми власності. Нові власники внесли у добудову, впорядкування придбаних об’єктів, що були у державній власності, понад 100 мільйонів гривень, що не передбачалося договорами купівлі-продажу.

Над чим сьогодні працює відділення, чому ніяк не вдається продати завод «Оріон», чи дійсно продаються акції «Тернопільобленерго», яка нерухомість користується попитом і за яку найбільше платять орендарі, яка ситуація сьогодні з Тернопільським аеропортом – про все це у розмові з Михайлом Шкільняком.

 

Довідка

Михайло Шкільняк народився 6 травня 1954р., с.Богданівка Підволочиського р-ну., економіст. Доктор економічних наук. Заслужений економіст України (2000р.). Грамота Президента України (2001р.), Почесна грамота КМ України (2004р.). Закінчив Тернопільський фінансово-економічний інститут (1975р., нині ТНЕУ).

Від 1975р. – бухгалтер у колгоспі в с.Залужжя Збаразького р-ну, від 1976р. – на громадській роботі. Від 1992р. – провідний спеціаліст, начальник відділу, заступник начальника, 1-й заступник начальника, від 1996р. донині – начальник регіонального відділу Фонду державного майна України в Тернопільській обл., грудень 2001р.–  червень 2002р. – 1-й заступник голови Тернопільського ОДА.

Автор наукових статей, монографії «Управління державною власністю: теоретична концептуалізація та практичні аспекти» (2004р.).

 

В тернопільському педуніверситеті – конкурс літературних творів

У «Свободи» в Тернополі з’явився конкурент №1 !?