Нарешті владі покажуть її “слабкі місця”

Поділитися

У понеділок, 24 жовтня о 18.00 год. в приміщенні книгарні «Є» (вул. Валова, 7-9) відбудеться презентація молодіжного проекту «Студенти для органів місцевого самоврядування». У її рамках буде презентовано книги «Забезпечення сталого розвитку регіонів, як запорука демократії в Україні: сучасний стан і перспективи»,  «Світ навколо нас: сучасні виклики та глобальні тренди», «Молодь ХХІ сторіччя: виклики інформаційного віку», «Громадянське суспільство в Україні: регіональний вимір»

Цікавим є те, що книжки написані студентами-учасниками проекту «Студенти для органів місцевого самоврядування», який було зорганізовано ГО «Молодіжна Альтернатива» спільно із місцевими партнерськими організаціями  у 2011 році. Так, впродовж січня – червня 2011 року близько 120 студентів з 22 міст України  мали змогу пройти стажування у міських/обласних радах, серед яких і тернопільська.

У своїх роботах автори статей показують власне бачення діяльності ОМС, регіонального розвитку через призму особистого досвіду стажування у виконавчих органах влади. Про всі проблеми та перспективи структурних підрозділів Тернопільської міської ради розповідатимуть випускники проекту «Студенти для органів місцевого самоврядування – 2011», студенти-автори статей книжок, участь в обговоренні візьмуть експерти  та представники мас-медіа.

Лілія Куленич

Інтернет-газета «Про все» та український дім “Перемога” пропонують “кіношну” вікторину

А ви вже отримали листа від Леді Ю?