Народний депутат Василь Деревляний звинуватив Президента України у брехні

Поділитися

Неправдивими обранець вважає заяви Януковича щодо звинувачень Юлії Тимошенко.

Василь Деревляний: «Все це, про що заявляє нині діючий режим Януковича і особисто Янукович, є брехня як для світового співтовариства, так і для жителів України».

За словами Василя Деревляного, жодна політична сила, крім партії самої Тимошенко, не підтримала належно екс-прем’єрку під час судових засідань. Більше того, навіть попередній Президент, який стояв разом з «Леді Ю» на Майдані, поділяє рішення суду. Хоча глави решти країн такий вирок категорично засуджують.

Захисники Юлії Тимошенко, повідомив Василь Деревляний, із рішенням суду миритися також не збираються.

Василь Деревляний: «Захист Юлії Володимирівни на наступному тижні буде оскаржувати цей вирок Печерського суду в Апеляційному суді міста Києва. Далі ми повинні пройти касаційну інстанцію, і вже аж тоді переходити до звертання до Європейського суду з прав людини».

Якщо діюча державна влада не змінить свого рішення щодо Тимошенко, партія екс-прем’єрки обіцяє численні акції протесту по всій Україні, повідомляє телеканал ІНТБ

Найпотужніша аграрна компанія Тернопільщини, яка має стосунок до родини Ющенка, виплатила 13,6 млн. доларів за єврооблігаціями

З нагоди відкриття у Чернівцях сміттєсортувального заводу виступить “теребовлянська гордість”