Руслана презентувала кліп “Шалала”

Поділитися

Це відбулось щойно на телеканалі 1+1

Авторами нової пісні співачки є сама Руслана, О. Ксенофонтов та В. Дебрянський. Трек був записаний у Сан-Франциско та Києві. У пісні використовується мотив популярної «Циганочка» – з її бунтівним духом і світовою славою. Крім запальних циганських гітар Руслана записала в студії танцюристів і степістів, які відтворили звуками танцю ритм пісні.  Ця пісня – танець з простим мотивом  «…Ша-ла–ла», який зможуть повторити всі.

Прем’єра пісні відбуласяся 3 жовтня на «Гала радіо».

Новий кліп «Шалала»
Руслана – сама собі режисер

Співачка вперше виступила у ролі режисера свого кліпу та, у співпраці з одним з найпопулярніших операторів і фотографів України – Дмитром Перетрутовим, створила нове відео! (Другий оператор – Георгій Дергачов, оператор стедікама – Тарас Дронь).
Центральна площа Львова (старовинна Площа Ринок), на один день перетворилася на справжній танцпол. 400 танцюристів, танці та трюки на машинах та у повітрі…  Танцюючи, Руслана приводила в рух все довкола.

Новий образ – це яскрава дівчина,  яскраві троянди-тату або боді-арт, як головна прикраса, це яскраві спідниці та сорочки.
«Вона – дівчина-мандрівниця, дівчина-свято. Ще вчора ввечері вона виблискувала на сцені одного з мюзиклів, а вже сьогодні вранці, після довгої дороги, звуки нової музики надихають її на особливий танець, і вона вчить йому оточуючих, передаючи магію танцю через дотик долоні» – розкриває секрети нової роботи Руслана.

Головні Події кліпу розгортаються на площі Ринок та в стильному ресторані-пабі «Mons Pius», що у перекладі означає «Гора Благодаті». «Mons Pius» – це місце з історією,  старовинні меблі, посуд, відреставровані дерев’яні балки, яким більше 300 РОКІВ, унікальна атмосфера…

Руслана із компанією після танцювальної суперечки в барі, продовжують дискутувати мовою танцю на вулицях старовинного міста. В якийсь момент здається, що місто танцює разом з ними.

Кліп можна побачити в «Сніданку з 1+1»  4 жовтня та на першому музичному каналі «М1».

Новий танець-гра «Шалала»

Це відома циганська “хлопушка” у сучасній інтерпретації, яку допоміг створити молодий популярний танцюрист та хореограф Юджин (відомий за проектами «Танцюють всі», «Майданс»).
«Я робитиму майстер-класи в ефірах радіо та телебачення і показуватиму рухи танцю «Шалала», щоб одного дня ми змогли станцювати РАЗОМ! Ви можете танцювати його самостійно, разом з партнером, друзями… Секрет цього танцю – у Вашій долоні! Містика цього танцю – там, де тисячі!Роблячи грув тілом, ти можеш розбудити в собі унікальну силу»! –говорить Руслана.


Тернополяни проти церкви

Сьогодні селяни Ванжулова взялися за гралі і не тільки…