“С.К.А.Й.” зняв довгоочікуваний кліп

Поділитися

“Коли на своїх концертах ми виконуємо пісню “Зникаю”, то аудиторія надзвичайно тепло реагує на неї. Ми завжди з цікавістю спостерігаємо за тим, як люди починають проспівувати кожне слово навздогін за нами. Ця робота справді чіпляє за душу й давно стала однією із найулюбленіших пісень наших слухачів. Саме любов аудиторії підштовхнула нас до того, щоб зняти новий кліп на цю пісню”, – розповідає соліст гурту Олег Собчук.

Пісня “Зникаю” з’явилась ще задовго до народження пісні гурту СКАЙ “Тебе це може вбити”. Після довгих років очікування, пісню нарешті було екранізовано, повідомили у прес-службі колективу. Режисером нової відео-роботи став Олександр Швець. Зйомки кліпу проходили на узбережжі Чорного моря.

“Я сподіваюсь, що кожен глядач, слухач зможе побачити, почути і відчути у цій роботі самого себе, – розповідає Олег Собчук. – Загубитися, зникнути, розчинитися можна як в безмежному коханні, так і в болючому стражданні. Все залежить від самої людини і того,хто поряд із нею. Коли ми знімали цей кліп, то хотіли донести красу й драматичність такого складного, іноді незрозумілого почуття, як кохання. Глядач має абсолютно не буквально сприймати кінцівку кліпу, де я зникаю під водою. Цей момент символізує моє повне розчинення, зникнення у безкінечному почутті. Моє кохання, наче море, в якому я розчиняюсь і зникаю”, пише Gazeta.ua.


Виставку унікальних фоторобіт відкриють у Тернополі

Сімох прихильників Тимошенко судитимуть