Тернопільські КУНівці «взують» «свободівців»?

Поділитися

Як прогнозувало «Про все», як тільки на теренах Тернопільщини з’явиться добротна політична сила, нинішні лідери націоналістичного сегменту – «свободівці» – «розсиплються». Прихильники «Свободи» скажуть, що мовляв, виборів не має, тому не має про що говорити. Проте, сьогодні у Тернополі триває турнір з міні-футболу «Слава героям УПА». До чого тут футбол? – запитає критичний читач. Слухайте далі.

У турнірі беруть участь 13 команд. Зголосилось до участі аж три команди від «Свободи»: від міської ради, «соколята» від методичного центру і «молодіжна» Тягнибока. Також грають команди обласної ради, облдержадміністрації, «Просвіти» тощо.

Положення футбольного турніру написали в міській раді. Спеціально «під себе». Згідно нього, в турнірі не мають права брати участь діючі спортсмени, які грають на обласному та всеукраїнському рівнях.

Турнір викликав великий резонанс серед громадськості Тернополя. Вчора команда міської ради (без воротаря Сергія Надала) програла «соколятам» 3:0 . Натомість «кунівці» перемогли кривдників мерії 5:1.

Сьогодні, о 16 годині, біля центрального стадіону, в «клітці», відбудеться запеклий поєдинок між міською радою і «кунівцями». У команді мерії повинні грати мер-воротар та керівник управління ЖКГ Володимир Болєщук. Команда справжніх націоналістів у своєму складі має старших гравців за віком, проте, вони грали у молоді роки за львівські «Карпати», за клуби першостей Львівської та Тернопільської областей, були переможцями всеукраїнського турніру «Шкіряний м’яч».

Громадськість жартує, що хто переможе на футбольному газоні, той завоює симпатії й на електоральному полі.

Ванжулівські “сміттярчані пристрастрасті”

Тернопільська журналістка Віра Гродецька описала свої “пригоди” в Італії