Молодого чоловіка затримали за крадіжку мобільних та замах на незаконне заволодіння авто

Поділитися
    На Тернопілля житель Білогірського району Хмельниччини приїхав навчатися. Здобув тут робітничу професію, але лихий поплутав… Влітку молодий чоловік у пошуках розваг та нових знайомств приїхав у райцентр Козова. Там затримався, аби повеселитися на дискотеці. Як зізнається, наперед не планував нічого лихого, думка про викрадення мобільних прийшла тоді, як зауважив, що дві подруги залишили без нагляду свої сумочки. Дівчата витанцьовували, а хмельничанин заходився біля їхнього майна. Перша вилазка була вдалою – у кишені два чужих мобільних телефони і ніхто нічого не помітив.

Через декілька днів молодий чоловік подався до рідних країв. Там на ринку за триста гривень збув один апарат зв’язку, інший залишив для власного користування.
Відчуття безкарності й впевненість, що ніхто і ніколи не довідається про його вчинок додали сміливості до нових протиправних пригод. Якось, гуляючи вечірнім Тернополем, хмельничанин вирішив: чому б йому не покататися на чужій автівці. Тим більше, що автомобілів у дворах будинків стоїть чимало і більшість з них не захищені. Вибрав «Жигулі» шостої моделі, відчинив дверцята та вміння, аби завести двигун, не вистачило. Тому справу покинув, будучи впевнений, що наступного разу все вдасться.
Та наступного разу не було, лиходія затримали міліціонери. Правоохоронцям вистачило доказів, аби довести його причетність і до крадіжок мобільних, і до спроби незаконного заволодіння чужим транспортним засобом.

Дружину губернатора залишать без світла

Рейтингове агентство Fitch підвищило рейтинг Мрії