У Збаражі депутати «Фронту Змін» відзвітували про свою діяльність

Поділитися

У суботу, 5 листопада, в рамках акції «Україна проти Януковича» в Збаражі продовжила роботу мобільна громадська приймальня депутатів від політичної партії «Фронт Змін». Депутати районної ради відзвітували перед виборцями за рік діяльності. На запитання мешканців відповідали Роман Полікровський, Василь Сенчишин та Сергій Осадчий.

Найважливішим питанням для жителів міста була екологічна ситуація. Людей цікавив стан водостоків та небезпека, що виникає під час розбризкування хімікатів по полях. Зокрема, мешканці звернули увагу на роботу комбінату хлібопродуктів, оскільки на даний час він проводить протруєння зерна і хімічні речовини у вигляді червоного пилу осідають на подвір’ях збаражчан.

«Це болючі проблеми нашого міста, – каже Василь  Сенчишин. – У Збаражі немає очисних споруд, тому усі стоки течуть у річку Гнізна. Другою важливою проблемою є робота комбінату. Ми, як депутати від партії «Фронт Змін», написали звернення до прокурора міста, головного санітарного лікаря і керівника підприємства з вимогою вжити відповідних заходів».

Олексій Кайда, Сергій Надал – “колоди” на шляху до ЄС?

Рятувальники ліквідували торф’яну пожежу в Шумському районі