Головний ідеолог Юлії Тимошенко на Рівненщині потрапив у жахливу аварію з вагітною дружиною

Поділитися

Учора о 21.55 на перехресті вулиць Макарова-Вербова в Рівному автомобіль “Toyota Camry” збив на смерть на пішохідному переході 30-річну вагітну жінку.

“За кермом іномарки був 29-річний мешканець Київської області. Він їхав по вулиці Макарова в напрямку вулиці Ювілейна. На нерегульованому пішохідному переході “Тойота” наїхала на подружжя рівнян”, – розповів Руслан Панасюк, інспектор сектора зв’язків з громадськістю обласного відділу ДАІ Рівненщини.

Жінка загинула на місці ДТП. Вона була на восьмому місяці вагітності й перебувала в декретній відпустці. Її 38-річного чоловіка Володимира Попика госпіталізували в реанімацію центральної міської лікарні Рівного. Він журналіст. Працює редактором місцевої газети “Рівне Ракурс” та прес-секретар обласної організації ВО “Батьківщина”.

Водій “Тойоти” не постраждав. Автомобіль правоохоронці доставили на майданчик тимчасового тримання Рівненського міськвідділу міліції.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди порушили кримінальну справу, яка передбачає позбавлення волі на строк до восьми років.

Протягом минулої доби в Рівному сталося п’ять ДТП під час яких загинуло двоє людей.
Віктор ГОМОЛЬ

gazeta.ua

Земельні торги у формі конкурсу

Сміттярка під Тернополем: золотий клондайк для безробітних