Іван Стойко : « Депутатство як окрема категорія мене не цікавить »

Поділитися

Неодноразово на прес-конференціях, у розмові з журналістами та представниками громадськості, на зустрічах з виборцями  народний депутат України Іван Стойко стверджував, що депутатство, як окрема категорія його не цікавить і він балотуватиметься по мажоритарному округу  до нового парламенту лише в одному випадку – якщо таке рішення прийме Комітет Опору Диктатурі, тобто об’єднана опозиція.

«Парламентські вибори  2012 року  українці  повинні  виграти.  Для цього на мажоритарних округах   виборці мають пильно  і прискіпливо  підходити до кандидатів віддаючи за них свої голоси. По кожному мажоритарному округу повинен висуватися один кандидат у депутати, який узгоджений Комітетом Опору Диктатурі, тобто об’єднаними опозиційними політичними силами.  Не виключаю, що будуть ті, хто маскуватиметься  під  демократів,  забираючи голоси виборців. Гадаю, що український виборець , навчений гірким досвідом «тушок» на такий гачок не попадеться.»

У своїх виступах та відповідях на запитання Іван Михайлович попереджав громадськість краю про те,  що перед черговими парламентськими виборами неминучими будуть  інформаційні диверсії,  які готуватимуть підгрунтя для інформаційної війни.

«Політичні сили, які постараються будь-якими методами втриматися при владі не гребуватимуть старими перевіреними методами роботи :  фальсифікаціями,  погрозами,  підкупом, виливанням бруду саме на тих кандидатів у депутати, які для них становитимуть найбільшу загрозу.

Тому закликаю жителів Тернопільщини аналізувати ту інформацію, яку ви сьогодні читаєте на шпальтах друкованих  та інтернет –видань.

Вірю, що найкращий висновок зробите для себе – спілкуючись з людиною віч- на- віч та отримуючи відповіді на свої запитання», – повідомили “Про все” у прес-службі народного депутата України  Івана Стойка.

«Батьківщина» не зголошувалась підтримувати Івана Стойка на жодному мажоритарному окрузі Тернопільської області

“Відверто про політику”: свободівський комунізм у Тернополі