Формула перемоги на чергових парламентських виборах зрозуміла кожному

Поділитися

5 грудня 2011 року народний депутат України Іван Стойко спілкуючись з виборцями Тернопільщини  зазначив, що  « формула перемоги на чергових парламентських виборах 2012 року є зрозумілою кожному – це висунення єдиного  кандидата  у депутати  від кожного мажоритарного виборчого округу плюс єдиний опозиційний список.  Саме до такого рішення має прийти об’єднана опозиція. Іншого шляху сьогодні не існує, якщо ми хочемо мати демократичну вільну державу Україну в майбутньому. »

Користуючись нагодою, Іван  Михайлович щиро привітав жителів Тернопільщини з наступаючим Днем Збройних Сил України та звернувся до офіцерів та солдатів української армії такими словами:

« Цьогоріч дата ювілейна – 20-річчя. Військо українське молоде. Та сьогодні з неба дивляться на вас – солдатів та офіцерів Збройних Сил України мільйони тих, хто віддав своє життя за волю  і незалежність нашої держави. Саме пам’ять про подвиги славного українського козацтва, січових стрільців, вояків УПА додає нам сили, мужності, кличе до нових звитяг, аби захищати рідну землю від зазіхань зовнішніх і внутрішніх ворогів.  Вірність Україні та її народу, святий обов’язок  – зміцнювати обороноздатність країни – ось той солодкий та почесний  тягар, який взяли ви сьогодні на свої плечі. Схиляючись перед Вашою твердою волею та героїзмом, бажаю кожному з Вас здоров’я, успіхів, наснаги у розбудові української держави. Розумію, що матеріальна база військових частин дуже і дуже далека від бажаної, техніка застаріла, соціальні гарантії, які повинна була б гарантувати вам держава не відповідають потрібним нормам, та вірю твердо , що невдовзі  ситуація в державі кардинально зміниться і українська влада повернеться врешті-решт до своєї армії обличчям.»

Прес-служба народного депутата України Івана Стойка

З наступного тижня вже можна буде купити квитки на Євро-2012

Де у Тернополі можна купити картоплю за 1 гривню 20 коп. за кілограм, капусту – 1 грн./ кг , моркву – 1 грн./кг, цукор – 6 грн./кг ?