Іван Стойко почне активно працювати після Різдва

Поділитися

10 грудня 2011 року у м. Тернополі відбулася позачергова конференція обласної організації Політичної партії «За Україну!» в якій взяли участь депутати Верховної Ради України – Голова партії «За Україну!» Вячеслав Кириленко та перший заступник голови Володимир Мойсик.
Новообраний на цій конференції голова Тернопільської обласної організації Політичної партії «За Україну!» , народний депутат України Іван Стойко окреслив перед численним представництвом політичного активу області – коротко та довготермінову перспективи роботи організації.
Як вважає Іван Михайлович, « насамперед потрібно зміцнити районні структури партії у Тернопільській області, а відтак – активно включитися у роботу на парламентських та майбутніх Президентських виборах 2015-го.»
Іван Стойко переконаний, що 2015 рік має стати переломним для України. « Ми оберемо молодого Президента України, який не виховувався за радянськими стереотипами, а керуватиметься виключно українськими цінностями,» – зазначив народний депутат.
Голова обласної організації Політичної партії «За Україну!» наголосив також на тому, що «відпочивати найближчим часом нам не судилося». Він планує щомісяця спілкуватися з партійним активом області, а щоквартально збирати збори партійців, щоб ефективно працювати для людей.
Окрім цього, Іван Михайлович поділився з присутніми своїми планами роботи на майбутнє, як народний депутат України.
Ще цього місяця Іван Стойко проведе прийоми громадян у Бережанському, Підгаєцькому та Монастириському районах, а з січня 2012 року розпочне зустрічі з виборцями у кожному районному центрі області, започаткувавши акцію « Не будь байдужим – борись за Україну!», повідомили “Про все” у прес-службі народного депутата України Івана Стойка

Три історії, які варто почути кожному тернопільському випускнику

JazzBez Ternopil 2011. День перший – “Levity” Poland (відео)