Які найкрутіші фільми можна побачити у Тернополі незабаром?

Поділитися
Як визначити шпигуна в британській розвідці? Він вміло маскується, вбиває своїх же агентів! Боротьба з російським кротом стає брудною, а авантюра серед агентів зростає. Полювання розпочато! В пригодницькому триллері „Шпигун, вийди геть” з 8-го грудня… в кінотеатрі „Сінема Сіті”.

Людина яка змінила все

На екранах з 2011.12.08

Країна: США
Рік: 2011

Жанр: драма
Режисер: Беннетт Міллер
Актори: Бред Пітт, Джона Хілл, Філіп Сеймур Хоффман, Робін Райт, Кріс Претт, Стефен Бішоп, Брент Дженнінгс

А що в житті зробив ти? Фільм за книгою Майкла M. Льюїса, виданої в 2003 році, про Оклендську бейсбольну команду та її генерального менеджера, Білла Біне. Його мета – створити конкурентоспроможну бейсбольну команду, незважаючи на фінансові труднощі.

Шпигун, вийди геть!

На екранах з 2011.12.08

Країна: Великобританія, Німеччина,Франція
Рік: 2011

Жанр: триллер
Режисер: Томас Альфредсон
Актори: Гарі Олдман, Колін Ферт, Джон Херт, Том Харди, Марк Стронг

Багато співпрацівників британської розвідки здогадувалися, що в її керівництві давно засів КРІТ, що працює на Росію. Але ті, хто наважувався про це заявляти відкрито, чомусь опинялися у відставці. Останні вважали за краще мовчати. Але підтвердження існування російського агента прийшло із зовсім несподіваного боку.

Ронал-варвар 3D

На екранах з 2011.12.08

Країна: Данія
Рік: 2011

Жанр: мультиплікація
Режисер: Крестен Вестберг Андерсен, Торбйорн Крістофферсен

Ронал – найбільш нетиповий варвар на Землі. Його не цікавлять ні битви, ні завоювання, ні бенкети. Більше всього на світі йому хочеться, щоб всі просто дали йому спокій. Але доля розпоряджається інакше. Одного дня злий принц Вольказар, вождь ворожого племені, захоплює всіх варварів в полон, щоб принести їх в жертву древнім богам і отримати владу над світом. На волі залишається лише Ронал. І тепер йому разом з безладним бардом Алібером, мязистою дівою-воїном Зандрою і ельфом-метросексуалом Ельріком належить пройти безліч випробувань, щоб звільнити свій народ, отримати віру в себе і… знайти любов.

Різня

На екранах з 2011.12.08

Країна: Німеччина,Франція,Польща
Рік: 2011

Жанр: драма, комедія
Режисер: Роман Поланскі
Актори: Кейт Уінслет, Джоді Фостер, Джон С. Рейллі, Крістоф Вальц

Історія двох батьківських пар, які знайомляться після того, як їх сини сходяться в шкільній бійці. При цьому кожна пара критикує батьківські навики іншої, замість того щоб розгледіти власні проблеми.

Завтра у гуртожитках та їдальні тернопільського педуніверситету не буде світла

Земельне питання: Олексій Кайда хоче референдуму!