Який сюрприз до свят готує тернопільський мер?

Поділитися

 На Театральному майдані в центрі Тернополя вже кілька днів тривають роботи з монтажу головної окраси зимових свят. Як стало відомо, штучна ялинка буде та ж сама, що й в попередні два роки, але дещо в її оформленні таки зміниться. За словами міського голови Сергія Надала, цьогоріч прикраси будуть вже не ті, що були, а нові. На них не пожаліють коштів з міського бюджету та залучать спонсорів, аби тернопільська зелена красуня радувала око мешканцям обласного центру та приїжджим гостям.

Та це не єдина ялинка, яку готують до празників – комунальники обіцяють освітити й сусідні дерева. Що ростуть поряд з Театральним, аби атмосфера свята заполонила весь центр міста.

Мер Тернополя обіцяє ще один сюрприз – освітити набережну ставу: «Починаючи від дороги, яка йде біля готелю “Тернопіль” до набережної ставу, вздовж набережної і в сторону до малого озера», – розповідає про маршрут освітлення Сергій Надал. У міській раді переконані, що це хороша ідея, адже саме ця територія є найбільш відвідуваною людьми, і не даремно, адже набережну давно вважають головною окрасою файного міста Тернополя.

Головну ж ялинку міста засвітять у переддень св. Миколая – 17 грудня.

Лілія Куленич

Apple програла війну за iPad

Якщо у “Holiday” і надалі пускатимуть неповнолітніх, то його закриють