“Київстар” у Тернополі проводить майстер-клас з профорієнтації дітей та молоді

Поділитися

Сьогодні відбудеться   майстер-класів з профорієнтації дітей та молоді з проблемами опорно-рухового апарату в рамках благодійної ініціативи «Для людей, для країни!». Презентація відбудеться у Тернопільській загальноосвітній спеціальній школі-інтернаті для дітей з порушеннями опорно-рухового апарату, в якому у рамках проекту компанією «Київстар» було облаштовано мультимедійну кімнату.

Презентація майстер-класів та мультимедійної кімнати відбудеться у п’ятницю, 23 грудня, у Тернопільській загальноосвітній спеціальній школі-інтернаті для дітей з порушеннями опорно-рухового апарату (м. Тернопіль, вул. Братів Бойчуків, 6). Початок – о 13.00.

О 14.00 для учнів школи-інтернату буде показано театральну виставу “Новорічний лист”, яку підготували працівники Львівської філії “Київстар” та їхні діти і прем’єра якої відбулася 16 грудня у Львівському національному академічному театрі ім. Марії Заньковецької.

Довідка

16 грудня 2011 року у Львівському національному академічному українському драматичному театрі ім. Марії Заньковецької відбулася прем’єра волонтерської вистави «Київстар» «Новорічний лист» за мотивами казки Марі Дюваль та Алена Жоста «Новорічний лист від гномів». Казку для дітей поставив режисер Національного академічного українського драматичного театру ім. Марії Заньковецької Богдан Ревкевич, а всі ролі в ній грають співробітники Львівської філії «Київстар» та їхні діти.

Першими глядачами вистави стали 200 дітей з Львівського НРЦ «Мрія» та багатодітних родин міста, що були запрошені управлінням внутрішньої політики Львівської міської ради, а також працівники «Київстар» та діти працівників компанії.

Завдяки адаптованим монологам, оригінальній музиці та пісням і яскравим декораціям, вистава «Новорічний лист» стала справжньою та захоплюючою казкою для дітей. До постановки були залучені професіонали Національного академічного українського драматичного театру ім.. Марії Заньковецької. Авторами сценарію є Богдан Ревкевич та Наталя Воймук, музику написав відомий львівський композитор Юрій Саєнко.

Напередодні Новорічних свят вистава буде показана дітям з особливими потребами, що навчаються у Тернопільській спецшколі-інтернаті для дітей з порушеннями опорно-рухового апарату «Тернопільський обласний навчально-реабілітаційний центр», а також у Володимир-Волинському інтернаті для дітей-сиріт, якими опікується «Київстар».

Менеджер зі зв’язків з громадськістю Львівської філії «Київстар» Віктор ГАЛЬЧИНСЬКИЙ:

«Щороку ми з колегами в «Київстар» збираємо новорічні подарунки для дітей із інтернатів. У нас в «Київстар» працює багато щирих, сердечних і небайдужих людей, і цей факт щорічно підтверджується добрими справами. Цього року ми вирішили подарувати дітям справжню казку. Протягом майже двох місяців ми готувалися, репетирували після роботи й на вихідних, аби подарувати радість дітям напередодні новорічних свят».

Уже майже 10 років «Київстар» реалізує всеукраїнську благодійну ініціативу «Для людей, для країни!», мета якої – формування умов для створення кращого майбутнього для людей. У рамках програми «Київстар» системно допомагає людям з особливими потребами та дітям, позбавленим батьківського піклування, літнім людям і ветеранам. У цьому році «Київстар» обладнав мультимедійні кімнати в 10 школах-інтернатах для дітей з особливими потребами та створив серію відео майстер-класів з професійної орієнтації для дітей з порушенням опорно-рухового апарату.

УЄФА визначив арбітрів Євро-2012

“Українська свобода” засуджує спробу депутата Тернопільської облради Степана Барни використати її бренд у боротьбі з ВО “Свобода”