На Дністрі для туристів облаштовують стоянки

Поділитися

 

stoyanky 52

Розвинута відпочинкова інфраструктура є важливим чинником, який приманює туриста до подорожей по Тернопільській області. Використовуючи власний потенціал та тісно працюючи із районними державними адміністраціями і органами місцевого самоврядування управління з питань туризму облдержадміністрації впродовж року ініціювало та фінансувало облаштування стоянок для туристів, які здійснюють водні мандрівки по річці Дністер. Такі місця короткотермінового відпочинку підготовлені у с. Возилів Бучацького та селах Хмелева, Литяче Заліщицького районів.
Є перші відгуки туристів, які цілком підтримують ідею облаштування таких спеціалізованих стоянок. Головне, що ці стоянки гармонійно вписуються у ландшафт і не наносять шкоди оточуючому середовищу. Кожний розуміє, що так ми можемо зберегти природу від неправильного втручання диких туристів і найголовніше те, що кожна стоянка встановлена у місцях, які мінімально убезпечують туристів від можливих підтоплень під час паводків.
Цього року вже сплановано, що на початку сезону сплавів 2012 року будуть обладнані додаткові стоянки у с. Горигляди Монастирського району та у с. Дністрове Борщівського району.
Туристична інфраструктура такого типу буде вдосконалюватись і ми надіємося, що силами туристів буде збережена.

Сайт “ВКонтакте” несе загрозу не лише користувачам, але й комп’ютерам

Чим живе сьогодні Народний Рух України?