На Тернопільщині встановлюють тимчасові автостояки для туристів

Поділитися

 Автотуристи – це великий потік людей, які перетинають Тернопільську область на шляху до своєї туристичної мети. Управління з питань туризму Тернпільської ОДА вирішило подбати про цю категорію мандрівників.

В результаті співпраці з іншими державними структурами та органами місцевого самоврядування, управлінням було ініційовано та частково профінансовано створення на території області сервісних стоянок для автолюбителів. Так, станом на сьогодні, облаштовано вже дві сучасні стоянки європейського рівня, з набором необхідного рівня послуг. Розміщені короткочасні зупинки на території Монастириського р-ну у с. Григорів та Борщівського р-ну в с. Озеряни.

Та процес, ініційований управлінням, не зупинився. На даний час Борщівською райдержадміністрацією продовжується робота над розширенням туристичної інфраструктури і втілюється проект автостоянки на кордоні із Хмельницькою областю неподалік смт. Скала- Подільська.

В ОДА сподіваються, що позитивний приклад управління з питань туризму буде підтримано іншими районними державними адміністраціями, що дасть змогу у наступному році, під час проведення Євро 2012, мати належну інфраструктуру на основних туристичних напрямках та об’єктах нашої області.

Дружина мера Тернополя спробує продати 20 доброчинних лотів від найвідоміших жінок Тернополя

Тернопільський Jazz Bez-2011: день другий очима Тетяни Ладан