Надал каже, що під час Євро-2012 у Тернопіль просто неможливо буде добратися

Поділитися

 Поки жодна із країн-учасниць Євро-2012 офіційно не зверталась до Тернопільської міської влади по питаннях можливого базування у нашому місті якоїсь з футбольних команд. У мерії ж стверджують, що самостійно надіслали звернення до послів Данії і Португалії та до національних федерацій з футболу обидвох країн і запропонували їм Тернопіль як можливу тренувальну базу.

 Проте Сергій Надал не вірить в успіх Тернополя у цьому питанні і «спихає» усе на теперішнього та минулого губернаторів, мовляв, саме з їхньої вини ми можемо потерпіти фіаско: «Давайте будемо реалістами. Подивіться на дорогу від Тернополя до Львова. Яка нормальна цивілізована країна захоче возити своїх футболістів по такій дорозі? Ми чули обіцянки вже двох губернаторів, що дорога буде зроблена, – нарікає міський голова, – тому у мене є глибокі сумніви, що виберуть наше місто, але не тому що воно не готове, а саме через неможливість доїжджати від Тернополя до Львова».

Але шукати винних у спільній роботі, як мінімум, недоречно, адже не в одній дорозі справа – Тернополю ще дуже далеко до європейського міста і від реконструкції центрального стадіону і готелю «Тернопіль» багато не зміниться, і, якщо місцева влада таки хоче отримати надходження до бюджету за рахунок футбольного чемпіонату, то її ще чекає масштабна робота.

Лілія Куленич (за матеріалами ЗЗ)

 

Для туристів вздовж Дністра облаштовують тимчасові стоянки

Яндекс випустив безкоштовний антивірус