Не врахування погодних умов призвело до трагедії

Поділитися

21 грудня о 2 годині 40 хвилин в чергову частину Тернопільського районного відділу міліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знамянка  поблизу села Почапинці Тернопільського району.

Водій мікроавтобуса “ВОЛЬКСВАГЕН ЛТ-35”, житель міста Стрий Львівської області, не врахував складних дорожніх умов, допустив виїзд на смугу зустрічного руху,  де відбулося зіткнення з автомобілем  “ВОЛЬВО 440”. Водій легківки та пасажир, жителі Івано-Франківської області загинули на місці події , водія мікроавтобуса та ще п’ятьох пасажирів, жителів міста Сколе Львівської області, госпіталізовано.  На даний час проводяться слідчі дії щодо встановлення причини лобового зіткнення.

Працівники ДАІ звертаються до водіїв по мірі можливості не виїжджати на дорогу, утриматися від далеких поїздок, якщо ж поїздка необхідна, слід бути особливо уважним, чітко і неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху.

Слід пам’ятати, що керування транспортом на дорозі вкритій шаром снігу в умова ожеледиці вимагає від водіїв особливих навичок та вміння, а будь яка помилка чи неуважність може призвести до трагедії.

 

Бережанка Ірина Іваник одна з найкрасивіших військовослужбовців української армії

Коли запрацює ринок землі в Україні?