Нова “ідея-фікс” від тернопільської влади, Або Ну дуже рекламні зупинки

Поділитися

 Не так вже й багато – 210 зупинок громадського транспорту маємо нині в обласному центрі Тернополя. Та кожен тернополянин знає, що їхній вигляд аж ніяк не відповідає уявленням про те, якою повинна бути ідеальна зупинка.

 Саме з цією проблемою вирішила боротися місцева влада. Там запевняють – скоро усі відремонтують, зроблять однаковими та красивими. На перших 15, які з’являться вже протягом наступних двох тижнів – виділено кошти з місцевого бюджету, і, хоч цього занадто мало, вихід вже знайшли – свою «долю» вкладуть у спорудження нових зупинок і місцеві підприємці. За це матимуть «бонус» – зможуть розміщувати власну рекламу на станціях громадського транспорту. Виконавчий комітет Тернопільської міської ради вже «намалював» макет майбутніх проектів, влада обіцяє – зміниться вигляд не лише колишніх страшних зупинок, але й міста загалом.

Невідомо як саме криті зупинки «стилізують» Тернопіль і чи надовго, але зрозуміло одне – тепер вони будуть барвисті та яскраві і зовсім не через задумку проектантів, а через перенасичення різнокольоровою інформацією підприємців…Ех, де не оглянешся – срізь реклама…

Лілія Куленич

5 грудня – День працівників статистики

Реєстрація учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2012 року розпочнеться 1 січня, а завершиться 20 лютого