Тернопільська гордість – гурт “С.К.А.Й.” вражав масштабами концерту на честь свого 10-річного ювілею

Поділитися

 8 грудня в столичному клубі «Stereo Plaza» був аншлаг, його зібрав Олег Собчук з нагоди ювілею гурту С.К.А.Й. Додаткового ажіотажу концерту, який організовувала «Lavina Music», надавала інтернет-трансляцію концерту на весь світ.

Сергій Притула (ведучий), найкращий друг і знайомий гурту, розпочав концерт давніми історіями, він розповідав з чого все починалося, як грали на гітарах в трусах на кухні, як робив еротичний масаж Олегу, і як виникла назва гурту – реакція на загнану скалку – “С*ка, ай”.

Розпочали концерт із закликом про те, що “у кожного повинен бути the best друг, один, але надійний…”. Після цього на сцену, пісня за піснею, почали виходити найкращі друзі гурту “С.К.А.Й”: Гайтана, Cніжана Егорова, Анна Добриднева (гурт «Пара Нормальних»), Друга Ріка, Dazzle Dreams, ТНМК, гості з Польщі – Budka Suflera та багато інших – всі вони вітали колектив з ювілеєм.

Фоззі з Фаготом принесли в подарунок велику пляшку віскі, але пісню, яку виконували так і не встигли вивчити =) Опісля на сцені з’явилася Аня з гурту “Пара Нормальних” і для найвибагливих фанів майже зіпсувала один із хітів С.К.А.Й – “Тебе це може вбити”.

Наприкінці концерту Сергій Притула та Олег Собчук заспівали пісню Братів Гадюкіних – Файне місто Тернопіль.

На останок на сцені з’явилися гості із Польщі, Кшиштоф Цуговські (пол. Krzysztof Cugowski) з гурту «Budka Suflera», який і презентував пісню до “Євро-2012” у компанії Славка і Славіка – талісманів “Євро-2012”.

10-річчя відсвятковане гучно у компанії найдорожчих друзів, з чудовою атмосферою і гарною організацією концерту. Публіка невтомно стояла до кінця, не шкодуючи своєї енергії, не зіпсувало настрій навіть те, що не прийшли привітати гурт з ювілеєм: Руслана, Брати Карамазови, Скрябін, які були анонсовані.

За 10 років у гурту С.К.А.Й. назбиралося хітів на тригодинний концерт, але кожна пісня є хітова, тому, що С.К.А.Й. з самого початку грає від душі і не для комерції.

На закінчення концерту з’явилася Сніжана Єгорова, яка була анонсована як друга ведуча, але щось завадило їй прийти на початок. На сцену вона вийшла з тортом і квітами. Після привітання Сніжани, хлопці кидались ним (тортом) прямо на сцені…

myradio.ua

Тернопільська молодь допоможе св. Миколаю прийти до кожної дитини

Тернопільські політики поговорять про ринок землі