У неділю в Тернополі відбулося закриття міжнародного джазового фестивалю «JAZZ BEZ 2011 разом з Атріум»

Поділитися

Організатори приготували сюрприз і публіка мала змогу оцінити вправність  оркестру Тернопільської окремої артилерійської бригади.

Опісля виступали заявлені учасники концертної програми  польський піаніст Йоахім Менцель та американський кларнетист Бред Тері.  За словами самих музикантів «вони не грають музику, а ведуть діалог і мова цього діалогу – джаз».
Безумовно, їхні мелодійні бесіди з м’яким звучанням можна слухати безкінечно довго. Варто сказати, що до своєї розмови вони долучили і слухачів. П’ятеро добровольців вийшли на сцену та зіграли по одній ноті на фортепіано. На основі цих нот виконавці створили імпровізацію. І музиканти і публіка були надзвичайно задоволені зі своїх старань. Без сумніву, Йоахім Менцель та Бред Тері завоювали серця слухачів своєю віртуозною граю, цікавими імпровізаціями та невимушеністю на сцені.

Після антракту на публіку очікувало знайомство з проектом EL GRECO. Вони запропонували цікаве поєднання джазу, фанку, електроніки та поезії. Їхня манера та музичний матеріал були новими та незвичними для відвідувачів фестивалю. Однак, це не завадило їм викликати захват в залі та зірвати бурхливі овації.

Сподіваємось, що наступного року фестиваль пройде з іще більшим розмахом  і ми будемо мати можливість пучити першокласні джазові гурти та ознайомитися з цікавими й неординарними музичними проектами.

 

 

Роботи з розчистки Івачівського водосховища розпочато

Хочеш розмовляти по мобільному?Плати більше!