Знесена електрична опора, розбиті легківки та двоє травмованих , такі результати вихідних на Тернопільщині

Поділитися

11 грудня біля 14 години  на вулиці Бережанський Тернополя 20- річний водій автомобіля  ВАЗ21043  не справився з керування, виїхав за межі дороги та допустив зіткнення з електроопорою. Водія з важкими травами госпіталізовано. Знесена ударам електроопора свідчить, що водій значно перевищував безпечну швидкість. 

Цого ж дня, біля 12 години на ділянці дороги Кременець-Шумськ поблизу села Людвище, 49-річний водій автомобіля ВАЗ-2107, не врахував стану проїжджої частини дороги, допустив з’їзд в кювет та перекидання легківки. З травами госпіталізовано пасажира.

На даний час прогнози синоптиків не втішні, передбачаються перепади температур, мокрий сніг та пориви вітру, які значно впливають на стан проїзної частини..

Працівники ДАІ звертаються до водіїв по мірі можливості не виїжджати на дорогу, утриматися від далеких поїздок, якщо ж поїздка необхідна, слід бути особливо уважним, чітко і неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху.

Слід пам’ятати, що керування транспортом на дорозі вкритій шаром снігу в умова ожеледиці вимагає від водіїв особливих навичок та вміння, а також  відповідної підготовки транспортного засобу.

Необхідних  заходів безпеки в даних погодних умовах, повинні дотримуватися пішоходи, якім слід пам’ятати, що гальмівний шлях транспортного засобу значно збільшується на дорозі вкритій снігом і не завжди водій зможе вчасно зупинити свій автомобіль, побачивши пішохода, який переходить дорогу.

Начальник сектору зв’язків з громадськість обласної автоінспекції майор міліції Микола Лецкалюк

Тернопільські політики поговорять про ринок землі

З приходом нового року очікуються нові “екстимальні” ціни на бензин