Басков та Волочкова призначили дату весілля

Поділитися

Російський співак Микола Басков призначив дату свого весілля з балериною Анастасією Волочковою. Тенор вже навіть почав запрошувати друзів на урочистість. Втім, майбутні гості вагаються, чи це не жарт.

Про серйозні наміри Баскова стало відомо на ювілеї співака Діми Білана, пише “Комсомольская правда”.

Перед тим, як прийти на святкування 30-річчя свого молодшого колеги, Басков начебто освідчився своїй давній подрузі Волочковій.

Новоспечена пара має побратися 4-го березня.

“А ось і наші молодята завітали!” – оголосив появу Миколи з Анастасією ведучий свята.

Співак і балерина поводилися, як закохана пара. Вони ніжно обіймалися і так цілувалися, що деякі гості були шоковані побаченим, бо не знали про їхній роман.
Справжні почуття чи черговий піар?

Після банкету з’ясувалося, що Басков напередодні дня народження Білана встиг обдзвонити своїх друзів і запросити на весілля. Мовляв, вони вирішили одружитися з Волочковою 4-го березня.

До слова, саме на цю дату призначені вибори президента Росії.

За словами колег, Микола говорив серйозно. Але чи правда це, чи всього лише новорічний жарт, так ніхто і не зрозумів.

Сам Микола поки відмовляється від коментарів, на відміну від Анастасії.

“Так, Микола зробив мені пропозицію. І ми з ним вирішили, що якщо весілля відбудеться, то тільки 4-го березня, в день виборів. Ми з Миколою яскраві особистості, тому, якщо і зважимося на весілля, то тільки в таку знаменну дату”, – зазначила скандальна танцівниця.

Нагадаємо, чутки про романтичні стосунки Баскова з Волочковою з’явилися ще у жовтні. Але Анастасія до останнього запевняла, що це несерйозно.

Новорічні приколи і жарти (відео)

Тернопільські водії будуть більше вдячні Азарову, ніж Надалу