Чубак виздоровлює і готується до виборів

Поділитися

Наближаються вибори, про це свідчить величезна кількість політичних заяв, популістських рішень, купа бруду і рекламних щитів, бігбордів та сітілайтів із зображеннями тих, хто зовсім скоро, буде боротися за нашу галочку напроти його прізвища у бюлетні.Ми вже неодноразово звертали вашу увагу про можливість балатування в одному із округів нашої області екс-губернатора Юрія Чижмаря. Розказували вам про рекламу  по всій області регіонала Ореста Муца.
Та от наше пильне око і надалі стежить за тим, хто ж іще взяв фальш старт у виборчій гонці. На цей раз черга дійшла до Василя Чубака, який імовірно буде йти на вибори по Борщівському окрузі. Його бігборди вже не перший місяць прикрашають тамтешні краєвиди. Наприклад, всі в’їзди і виїзди з районних центрів імовірного виборчого округу, та і центральні частини цих міст, завішані зображеннями із Василем Чубаком, який вітає земляків подолян з новорічно-різдвяними святами. Знаковим є те що він є одним із керівників торгово-розважального комплексу Подоляни у Тернополі та одночасно рекламує, і себе, і ТРЦ. Також зауважимо, що він сам є уродженцем Борщівського району, а саме, села Мушкатівка, тож в цих краях він не є чужинцем-«прашутистом».
Нагадаємо, що нещодавно Василь Чубак потрапив в ДТП, в якому одна людина загинула, а сам Василь Володимирович був тяжко травмований і провів декілька днів в реанімації та на даний час проходить реабілітацію, однак на публічних заходах не появляється. Тож ширилися чутки про те, що він зійде з дистанції, за станом здоров’я. Але, як показує практика ні, він таки побореться в Борщівському окрузі за мандат народного депутата України, адже інакше немає змісту викидати стільки ресурсів на агітаційні матеріали, повідомляє Реально

Хто з тернопільських журналістів піде до Верховної Ради?

Чи прозвітує Стойко, Джоджик, Муц і Деревляний в інтернеті?