Як у Тернополі затримували кілерів

Поділитися

Спецоперацію із затримання зловмисників з Чернівеччини організували тернопільські правоохоронці на Збаразькому повороті, що при в’їзді в Тернопіль.

Для цього міліціонерам довелося піти на хитрість – вони “влаштували” на дорозі аварію. За неофіційними даними, затримані – група кілерів.
З достовірних джерел відомо, що до тернопільським працівникам ДАІ надійшла інформація про зловмисників, яких переслідують чернівецькі міліціонери ще з Хмельницького. Аби затримати цих зловмисників, тернопільські працівники ДАІ інсценізували аварію. Поставили на дорозі трактор, „фішки”, машини з мигалками. Таким чином вони призупинили рух транспорту, не викликаючи жодних підозр. Коли мікроавтобус зі зловмисниками зупинився, їх одразу пов’язали. Спершу чоловіки навіть робили спробу втекти.
Над затриманням злочинного угруповання працювали три екіпажі працівників ДАІ з Тернополя. Затриманих вони передали чернівецьким колегам.

Що такий інцидент справді був у Тернополі, підтвердив під час прес-конференції 29 грудня начальник обласної міліції Федір Бортняк. Втім, деталі пообіцяв розповісти згодом, адже наразі усі обставини ще з’ясовують правоохоронці, повідомляють 20 хвилин

 

Губернатор Тернопільщини 31 грудня потрапив в аварію. Є загиблий

На одній із радіостанцій відбувся ефір під назвою “Заливний язик”