Новий рік тернополяни святкували без резонансних кримінальних пригод

Поділитися
    Останній день минулого року та новорічна ніч на Тернопіллі були спокійними щодо криміналу. Правоохоронці, працюючи у посиленому режимі, чергували у місцях масових гулянь, не допускали порушень громадського порядку. В області не зафіксовано квартирних крадіжок та інших резонансних злочинів.
    
Надмірне вживання алкоголю у свята, як і у минулі роки, призвели до суперечок між родичами та знайомими. У Тернополі один із забіяк причинив тілесні ушкодження братові, інший – сусідові. У Кременці поблизу одного з барів на ґрунті неприязних стосунків з допомогою кулаків розбиралися двоє чоловіків. Міліціонери заспокоювали розбурхані емоції між знайомими у селі Нівра Борщівського та між колишнім подружжям у Переволоці Бучацького районів.
У селі Конопківка Теребовлянського району невідомий викрав з приватного господарства пенсіонерки птицю – три гуски та двох індичок. Правоохоронці розшукують крадія. У Комарівці Кременецького району житель сусіднього села відібрав мобільний телефон у місцевої жінки. Правоохоронці повернули втрачене потерпілій. Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи щодо зловмисника за скоєне ним пограбування. У Романовому Селі Збаразького району дільничні інспектори міліції зафіксували факт самовільної вирубки ялинки місцевим жителем.

Поблизу Тернополя співробітники ДАІ зупинили автомобіль, яким керував приватний підприємець із Хмельницької області. Пасажир іномарки у дорожній сумці віз наркотичну речовину – правоохоронці вилучили декілька грамів марихуани.
Останнього дня минулого року дорожня пригода сталася на вулиці Будного у місті Тернополі, де не розминулися «Фольксваген» та «ВАЗ-2105» із Ланівецького району. Як наслідок – пасажир однієї із легківок звернувся до лікарні із черепно-мозковою травмою.
Працівники міліції попереджують водіїв, щоб ті не легковажили під час поїздок. За несприятливих погодних умов та без нагальної потреби не вирушайте у дорогу, дотримуйте правил дорожнього руху.

У Тернополі розпочалось грандіозніше свято, ніж святкування Нового року

Злодій спокусився на майно школярки