Поверніть мені чоловіка!

Поділитися

Схоже, новий начальник тернопільської міліції швидко потрапив у немилість до “грамотних міліціянтів”. На сайті ord-ua.org, на якому щодня оприлюднюється компромат на керівників правоохоронних органів, з’явився лист від дружини тернопільського міліціонера. Тернопільські журналісти уже “знайшли” його на більш цивілізованому сайті –  сайті “Асоціація українських моніторів дотримання прав людини”

Пропонуємо Вам ознайомитись з цим листом, зі зрозумілих причин не підписаним

Не знаю куди скаржитись, бо розумію, що зайві одкровення можуть і ускладнити ситуацію, але терпіти більше немає сил!

Я – дружина тернопільського міліціонера, від 1-го січня 2012 року, в зв’язку з резонансним ДТП в нашій області і з подальшим приходом нового начальника міліції Сака В.М., мій чоловік от уже 14 днів працює без вихідних – навіть на Різдво. Більше того, з роботи його відпускають не раніше 22-ї години, кожного дня весь особовий склад збирають на наради – ось, наприклад, завтра, 15.01, у НЕДІЛЮ на 8-му ранку скликають нараду. В чому доцільність таких щоденних нарад незрозуміло, в решті-решт, у нас же не надзвичайний стан у місті! Ні при одному керівнику такого не було, мій чоловік працює в міліції давно і я до всього звикла, але щоб так і вдень і вночі і ще й у вихідні… Дитина батька не бачить, я – чоловіка.

Я розумію, що Сак людина в Тернополі «не сімейна» і поняття «родинне коло» для нього далеке, але ж ефективність роботи його підлеглих залежить від надійного тилу, який забезпечує їм сім’я, вони живі люди, яким потрібне спілкування з коханими, з дітьми, з батьками, особливо, у Різдвяні свята.

Прошу усіх осіб, які можуть хоч якось позитивно вплинути на цю ситуацію, допомогти. Зупиніть свавілля нового начальника та відмініть кріпосне право в Тернопільській міліції Поверніть тернопільським міліціонерам робочий графік, а мені – чоловіка!

Цікава реакція самих правоохоронців України на лист.

Комментарии – страница 1

14.01.2012 20:12николай

просте ришення- рапорт на стол и флаг в руки : а он что думал на базаре бабушек ловить

16.01.2012 23:15Коллега

Ваш муж знал, куда идет. И что у милиции ненормированный рабочий день — тоже. Пусть изучит устав. А не устраивает работа — рапорт на стол. Преступность не отдыхает и где это видано, чтобы милиционер (тем более начальник, имеющий звание старшего офицера),вместо того, чтобы ловить преступников, сидит дома и ест борщ со сметаной. Стыдно иметь погоны и скрываться за юбкой своей жены. И на пенсию он пойдет не в 60 лет, а намного раньше.

17.01.2012 0:45Перехожий

Цікаво, а чому цей “устав” не передбачає такуж оплату праці за цей “ненормированный рабочий день”. Чому не платять за години, які проводиш на роботі? Оплата ж іде за 8 год/д. Думка про те, що коли людина безпереривно працює, буде давати кращий результат є помилковою. Отже, маємо те, що маємо!

17.01.2012 1:57мурчащим

где в уставе написано про ненормированный день?

17.01.2012 9:38служывый

новый начальник ни в чем не виноват. система такая.а еще много жополизов которые выслуживаются. вот и рвут жопу за счет подчиненных.

Як вберегти очі дітей? Поради найкращого фахівця Тернополя

У Тернополі відновлюється зруйнований Парафіяльний костел (відео)