У Тернополі із води витягнули мертву жінку

Поділитися

Тіло мертвої жінки витягли із Тернопільського Ставу у вівторок, 3 січня увечері в районі парку Шевченка. Вона була одягнена, а поруч на огорожі висіла її сумочка.

Як розповідають свідки, неподалік місця трагедії машини швидкої допомоги не було, однак працювала оперативна група міліції. Поруч також були шоковані тим що трапилося родичі загиблої.
– Я проходив набережною, і побачив на асфальті мертву жінку, – каже тернополянин Андрій Коваль. – Обличчя її накрили курткою а збоку сидів і плакав старший чоловік. Плакали також і кілька молодих дівчат та хлопців. Моторошне видовище і страшна трагедія.
Як повідомили у міліції, за попередньою версією, причина смерті — самогубство.
– Загибла була мешканкою Тернополя, 1960 року народження. Жила на “Сонячному”, – повідомив начальник прес-служби УМВС України в Тернопільській області Петро Колісник. – Ознак насильницької смерті на тілі не виявили. Як з’ясувалося, жінка мала проблеми із психічним здоров’ям і до того уже кілька разів намагалася покінчити життя самогубством. Криміналу у цій смерті немає. Це особиста трагедія людини та її родини.
На наступний день місце, де сталася трагедія уже нічим не нагадувало про те, що тут сталося вчора, пише 20 хвилин

 

Як колядують у Тернополі

Подарунок тернополяткам: мультфільм – Різдвяна Зіронька (Christmas Star)