Усі тернополяни здають гроші на цвинтар

Поділитися

«Шановні тернополяни!

У відповідності з результатами міського референдуму 1998 року, запроваджено місцевий збір з кожного повнолітнього мешканця міста в розмірі однієї гривні щорічно для фінансування робіт з благоустрою та впорядкування міських кладовищ та місць масових поховань.
Рішенням міської ради від 26.04.1998р. затверджено «Положення про порядок сплати, використання коштів по благоустрою і впорядкуванню міських кладовищ та місць масових поховань на засадах добровільного самооподаткування», згідно якого всі мешканці міста, які станом на 1 січня досягли повноліття, щорічно сплачують збір в розмірі 1 (однієї) гривні:
– працюючі та студенти – по місцю основної роботи та навчання;
– пенсіонери по віку та працюючі пенсіонери – по місцю отримання пенсій;
– непрацюючі громадяни – у відділеннях Ощадбанку;
– громадяни – суб’єкти підприємницької діяльності (без створення юридичної особи) – у відділеннях Ощадбанку ( з пред’явленням квитанції податковій інспекції при здачі звітності).

Зібрані кошти використовуються виключно на фінансування робіт з благоустрою та впорядкування міських кладовищ та місць масових поховань.
Перелік запланованих робіт затверджується щорічно на сесії міської ради.
Управління житлово – комунального господарства, благоустрою та екології просить мешканців міста підтримати добру справу і нагадує рахунок, на який можна перерахувати свій добровільний і посильний внесок для впорядкування міських кладовищ:

Одержувач:
Місцевий бюджет 50110000
Ідентифікаційний код 37977726
№ рахунку 31510931700002
ГУ ДКСУ у Тернопільській області
МФО 838012

Призначення платежу: Цільові фонди, утворені органами самоврядування – на впорядкування кладовища».

Перед Йорданом на БАМі в Тернополі не буде світла

Василя Гецька призначено заступником голови Тернопільської обласної державної адміністрації