Валентин Хоптян зустрівся з головним євреєм Тернопільщини. І не тільки

Поділитися

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян провів зустріч з головним рабином  Хмельницько – Тернопільського регіону рав Олександром Файнгольдом, головою Тернопільської обласної організації “Єврейська община” Ігорем Банзеруком та депутатом Хмельницької обласної ради Олександром Гаврилюком.
На зустрічі йшлося про діяльність єврейських общин на території Тернопільської та Хмельницької областей, сьогоднішні проблеми общин та їх вирішення.
«Я радий, що ви завітали на прийом, – зауважив Валентин Хоптян. –  Хотілось би більше дізнатися про вашу діяльність на теренах області та проблемні питання общини».
Головний рабин  Хмельницько – Тернопільського регіону рав Олександр Файнгольд доповів про стан релігійного життя на Поділлі, та зазначив, що ситуація, яка склалася потребує термінової реанімації.
Наприкінці зустрічі керівник області зазначив, що обласна державна адміністрація надає великого значення гармонізації міжнаціональних стосунків на території області.
«Ми повинні спільно, об’єднавшись розвивати нашу духовність, – відзначив Валентин Хоптян. – А відтак працювати на благо нашого краю та рідної України»

Василя Гецька призначено заступником голови Тернопільської обласної державної адміністрації

Губернатор Тернопільщини зустрівся зі скандально-відомими німецькими місіонерами, які на Теребовлянщині, в літньому таборі, “спокушали” дітей