24-25 лютого в Тернополі відбудеться V Всеукраїнський дитячий форум «Формула успіху правової держави очима дітей»

Поділитися

Організатори форуму: управління освіти і науки Тернопільської міської ради за підтримки Тернопільської обласної дитячої громадської організації «Голос дитини», Кафедри ЮНЕСКО, Інституту проблеми виховання Національної Академії Педагогічних Наук України, Головного управління юстиції у Тернопільській області, управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації, Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства юстиції України.

Під час форуму діти запропонують власні проекти формули успіху правової держави, розповідатимуть про негайне реформування в системі освіти, правоохоронних структур, з метою захисту їх прав і свобод, збереження життя і здоров’я, як майбутньої гідної, потужної, демократичної нації.

У форумі планується участь делегацій з багатьох регіонів України: Донецька, Києва, Кривого Рогу, Луганська, Рівного, Севастополя, Хмельницького, Черкас, а також вперше з інших країн – Азербайджану, Казахстану, Молдови, Республіки Польща, Туркменістану.

Робоча частина форуму розпочинається 24.02.2012 о 10.00. год. в залі засідань депутатів Тернопільської обласної ради (м. Тернопіль вул. Грушевського, 8 ) зустріччю учасників форуму з представниками місцевої влади на тему «Механізми взаємодії органів держаної влади та навчальних закладів у системі формування правосвідомості та правової культури громадян» і захистом проектів учасниками форуму.

25.02.2012 о 10.00 год. відбудеться бесіда учасників форуму з представниками місцевої влади на тему «Людина росте разом з величчю своїх завдань».

Партія нардепа Стойка змінила адресу

Як Влад Яма з компанією обирав гарних дівчат в Тернополі (фото, відео)