Як Олексій Кайда втік від Олега Тягнибока

Поділитися

Вчора голова Тернопільської обласної ради Олексій Кайда святкував день народження. 41 рік «стукнуло». Але привітати його було не можливо не лише рядовим партійцям «Свободи», але й лідерам всеукраїнського масштабу. Чому? Олексій Петрович уже кілька днів за межами України. Офіційно голова обласної ради перебуває у відпустці. Але не з родиною у Львові, а в Баварії. На 45 чемпіонаті світу з біатлону у Рупольдінгу в Німеччині. Саме з 1 по 12 березня там проходитимуть змагання. Кайда перебуває на світовій першості на халяву як голова обласної федерації біатлону. І пояснення в Кайди просте – вболівати і підтримувати нашу європейську чемпіонку Олену Підгрушну, яка мешкає у Тернополі.

Цікаво, що цими вихідними на Тернопільщині перебував лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок. Він об’їздив західні райони, де напередодні побував Валентин Наливайченко. У Тернополі Олег Тягнибок мав намір розібратися у скандалі між керівником фракції «Свободи» у міській раді Іриною Бурдою та головою обласної партії Олексієм Кайдою. Не вийшло. Ще з п’ятниці Олексія Кайди не має на роботі. Кажуть, Тягнибок був дуже  неприємно здивований із ситуації, що склалася.

Наближені джерела до керівництва місцевої «Свободи» стверджують, що Олексій Кайда програв битву  Сергію Надалу за вплив на Олега Тягнибока у Тернополі. Чи так це насправді? Покаже час.

Неймовірне відео щасливих випадків

У Тернопільський КОД вступають нові партії