Керівники обласних організацій «Свободи», «Фронту змін» та «Батьківщини» підписали Угоду про спільні дії об’єднаної опозиції на Тернопільщині

Поділитися

6 лютого 2012 року у прес-центрі Українського дому «Перемога» керівники обласних організацій трьох політичних сил – голова Тернопільської обласної організації ВО «Свобода» Олексій Кайда, голова Тернопільської обласної організації партії «Фронт змін» Любов Гринчишин, голова обласної організації ВО «Батьківщина» Василь Деревляний підписали Угоду про спільні дії об’єднаної  опозиції на Тернопільщині.
Документ укладено на основі Угоди про спільні дії об’єднаної опозиції України, яку 22 січня 2012 року в Києві підписали лідери вищезазначений політичних сил на всеукраїнському рівні.

 Олексій Кайда, Любов Гринчишин та Василь Деревляний оголосили про координацію дій трьох обласних організацій політичних партій у Тернопільській області для боротьби з антинародним режимом Януковича та його представниками на місцях.

«Не зважаючи на різні ідеології та програми, об’єднані опозиційні сили мусять виробити спільний план дій. Тому що без нього будь-яке об’єднання в очах українців буде виглядати пустопорожніми деклараціями. Єднати мають спільні здобутки, а не поділ місць у парламенті! Єднати має повалення антинародного режиму Януковича та припинення розпродажу України, а не зміна облич при владі!», – наголосив голова Тернопільської «Свободи» Олексій Кайда.

«Як здобути перемогу і що робити після її одержання – це два питання, на які маємо відповісти. Перемога опозиції на виборах – це лише інструмент, далі – ухвалення надважливих рішень для України: про імпічмент Президенту, про заборону торгівлі землею сільськогосподарського призначення, про захист української мови, новий Податковий кодекс, про денонсацію ганебних Харківських угод, про визнання ОУН–УПА…», – зазначив свободівець.

Прес-служба Тернопільської обласної організації  Всеукраїнського об’єднання «Свобода»

Скандальною історією 2-Б класу зацікавився мер Тернополя

Морози на Тернопільщині сягнуть -27! Коли потепліє?