Кинеш камінь в город президента? Журналістський флеш-моб 25 лютого

Поділитися

25 лютого 2012 журналісти та популярні блогери створять за 24 години журнал з чистого аркуша і опублікують його в інтернеті. Два роки тому в цей день Віктор Янукович став Президентом України. Інтернет журнал присвячений темі успіхів і провалів діючої влади. Робоча група починає роботу 25 лютого 2012 о 10.00, а вже 26 лютого о 10.00 опублікує електронну версію журналу.

У проекті візьмуть участь: літератор Лесь Подревлянский, угорський політолог Кемени Ласло, ведучий “Свобода слова” на ICTV Андрій Куликов, головний редактор Lb.ua Соня Кошкіна, телеведучий Ігор Слісаренко, відомі журналісти Олександр Чаленко, Дмитро Джангіров та Євген Магда; політологи Андрій Окара (Росія), Костянтин Бондаренко, Олександр Гарань, Петро Олещук; соціологи Євген Копатько та Ірина Бекешкіна; політтехнологи Сергій Гайдай, Тарас Березовець, Денис Богуш, Артем Біденко та багато інших.

Місце проведення: м. Київ, вулиця Велика Васильківська (Червоноармійська), 72. Центр GreenWall.

Деталі про подію в Facebook мережі. http://www.facebook.com/events/224952187600397/
Акредитація журналістів +38 (095) 065-88-96 (Анастасія)

***

Проект в Україну прийшов з Бельгії та Росії. Процес побудований за наступною схемою: Brainstorming всієї команди, установка рубрик, тематик, всієї структури з читсого аркуша. Розподіл обов’язків і завдань. Виконання завдань. Написання текстів. Вичитка, редагування і верстка. В неділю 26 лютого – публікація журналу в інтернеті. Попередній журнал «Без п’яти» зібрав понад 41 000 переглядів при 96 сторінках.
Організатор: команда освітньої програми PolitPR Ukraine

Мистецька година “Лесь Курбас у сталінському театрі абсурду” (до 125-річчя від дня народження Л. Курбаса та 25-річчя із часу заснування меморіального музею-садиби Л. Курбаса)

Міліція люто хапає активістів акції доброчинного розповсюдження презервативів із зображенням Януковича, а також кожного, хто дістав виріб №2