Нардеп Орест Муц наїхав на колишнього генерала СБУ, який вчить мешканців Тернопільщини як правильно жити

Поділитися

Мета “Представництва Тернопільщини» – згуртувати усіх патріотів краю, залучити жителів та вихідців з області до її відродження та розбудови. На це звернув увагу народний депутат України Орест Муц під час виступу з трибуни Верховної Ради у п’ятницю, 10 лютого.

Орест Муц, Тернопільщина

Шановні колеги, земляки!

Тернопільський край, який я представляю в парламенті, завжди був барометром демократії не лише для України, а й для західних країн.

Моя рідна Тернопільщина зробила вагомий вклад у відновлення сучасної Української держави.
Досить загадати, що в Тернопільській області відсоток тих, хто проголосував за незалежність на референдумі 1 грудня, був найвищим серед усіх регіонів України.

Тернопільщина – сільськогосподарський край. Його жителі – щирі та працьовиті люди. Вони важкою працею, порепаними від землі руками, у поті чола заробляють на кусок хліба.

Але довірливість моїх земляків до красивих гасел призвела до того, що в нас при владі всіх рівнів з’являється все більше зайд, яким байдужа доля області.

Їхній принцип: скористатися довірою, нажитися і забути обіцяне.

Кого ми тільки не мали з числа цієї когорти депутатів – бізнесменів, поетів і навіть екс-Президента, який постійно торочив, що він наш.

Сьогодні до початку парламентської виборчої кампанії ще півроку, а в області вже розпочалася шалена боротьба за округи серед потенційних «парашутистів».

Тепер моїх краян намагатимуться вчити як правильно жити навіть колишні генерали СБУ.

Допомогти людям не повторювати помилок минулого – таку місію бере на себе «Представництво Тернопільщини», яке я маю честь очолювати.

Його мета – згуртувати усіх патріотів нашого краю, що розкидані по різних політичних структурах та поза ними; залучити жителів та вихідців з Тернопільщини до її відродження та розбудови.
Для цього ми використовуємо багатий історичний досвід. Наші земляки у минулому успішно впровадили в економіці гасло «Свій до свого по своє». Сьогодні настав час застосувати це гасло в політиці.

Серед вихідців з Тернопільщини є багато видатних осіб.

Найкраще дбатиме про розвиток краю, підвищення добробуту його мешканців той, хто тут народився, виховує своїх дітей, дбає про батьків, доглядає за могилами рідних.
А також знає проблеми краю і розуміє як їх вирішити.

Шановні земляки! Пам’ятайте – політичні зайди нічого не зробили і не зроблять для нашого рідного краю.

Головний комуніст України назвав найбагатшого уродженця Тернопільщини… козлом

На Збаражчині восьмирічна дитина обморозила руки