Орест Муц прогнозує поразку Партії Регіонів на Тернопільщині

Поділитися

 На парламентських виборах Тернопільщина покаже високий рівень патріотичної свідомості громади. Про це пише на колишньому партійному сайті, а нині особистому нардеп-регіонал Орест Муц.

Восени 2012 року нас чекає доленосна подія у житті як нашого краю, так і держави – вибори Верховної Ради України. Від того, кого оберуть мешканці Тернопільської області залежатиме майбутнє і рідного краю, і України.

Як народний депутат України можу впевнено сказати:  депутат – це не професія, це почуття обов’язку перед своїми співвітчизниками, здатність жити їхніми болями та радостями, допомогти у потрібний час, зробити внесок у розвиток краю та підвищення добробуту краян.

Тернопільщина – сільськогосподарський край. Його жителі – працьовиті й важкою працею, у поті чола, заробляють на хліб. Й особливо прикро, що влада протягом двадцяти років незалежності обманювала сподівання збідованих селян. Довірливість наших земляків до гасел часто призводила до того, що при владі в області все більше й більше з’являлося зайд. А до Верховної Ради від Тернопільщини полюбляли обиратися варяги, яким була байдужа доля області. Їхній принцип: наобіцяти, скористатися довірою, нажитися і… забути обіцяне.

Допомогти краянам не повторювати помилок минулого – таку місію бере на себе об’єднання «Представництво Тернопільщини».

«Представництво Тернопільщини» – це представництво мешканців Тернопільського краю в органах влади, у справі збереження та примноження наших національних, культурних та духовних традицій, підвищення добробуту краян. Це – об’єднання земляків, які прагнуть добра рідному краю. І завдання об’єднання  – формування позитивного іміджу регіону, реалізація його економічного потенціалу, впровадження соціальних проектів, захист соціальних інтересів кожного мешканця краю, налагодження ефективної співпраці усіх гілок влади з громадою, сприяння й участь у виборчому процесі.

Тож мета об’єднання – згуртувати усіх патріотів нашого краю, залучити жителів та вихідців з Тернопільщини до її відродження та розбудови, сприяти розвитку демократичних ініціатив та активізації суспільства. Тим більше, що серед наших краян є багато видатних осіб.
Для цього маємо використати багатий історичний досвід нашого краю. Наші земляки у минулому столітті успішно впровадили в життя гасло «Свій до свого по своє» в економіці. Сьогодні настав час застосувати це гасло в політиці.

Адже найкраще дбатиме про розвиток нашого краю, підвищення добробуту його жителів саме той, хто тут народився, виховує своїх дітей, дбає про батьків, доглядає за могилами рідних. Він близький своїм землякам, пов’язаний з ними і тому найбільше заслуговує на довіру.

Тернопільщина завжди була «барометром демократії» не тільки для всієї України, а й для західних країн. Переконаний, що на цьогорічних парламентських виборах цей «барометр» покаже високий рівень патріотичної свідомості громади краю.

Орест Муц, народний депутат України, голова «Представництва Тернопільщини»

Що і де горіло на Тернопільщині у ці вихідні

Скандал на вулиці Сагайдачного у Тернополі. Які зміни?