Під час Євро-2012 у тернопільських кафе не можна буде дивитись трансляції матчів. Лише вдома або на міському стадіоні

Поділитися

Під час проведення чемпіонату «Євро-2012» вболівальники зможуть слідкувати за грою з так званих фан-зон – місць, спеціально огороджених та облаштованих для відвідувачів масових заходів.
Виявляється, згідно чинного законодавства, кафе й спорт-бари не матимуть права транслювати по телевізорах футбольні матчі.

«Оскільки наше місто не є місцем проведення матчів, ми пропонуємо організувати місця для перегляду матчів, організації масових заходів спортивного спрямування, сімейного відпочинку – так звані фан-зони. Така практика є в Європі і світі. Уже затверджений перелік заходів для організації фан-зон. Вони будуть обгороджені і організовані за усіма правилами безпеки. Саме над цим ми зараз працюємо», – зазначив заступник міського голови Леонід Бицюра.

Також на виконкомі, з метою забезпечення життєдіяльності ФК «Тернопіль», за підприємством закріпили нежитлові приміщення на території стадіону загальною площею 27 м. кв. За словами Леоніда Бицюри, це одна з вимог задля участі ФК «Тернопіль» у змаганнях Другої ліги.

Як дізнатись хто розфрендив вас у Facebook

Задля безпеки тернополян у Тернополі встановлять відеокамери на вулицях