Тернополянин оцінив своє волевиявлення на виборах у мільйон гривень. На попередніх виборах. А у скільки зараз?

Поділитися

Про це пан Віталій Головка, економіст з Тернополя, заявив на попередніх виборах. Повністю втративши довіру до партій і політиків, тернопільський економіст Віталій Головка відкрито заявив, що голосувати не піде, зате готовий продати свій виборчий голос. Причому тільки за… мільйон гривень.

Таку суму пан Головка обгрунтовує тим, що саме стільки мав би отримати за час каденції Верховної Ради, якби вона забезпечила громадянам України середньостатистичну європейську зарплату. А оскільки про виборців забувають відразу після виборів, то нехай, мовляв, платять наперед.

Віталій Головка переконаний: якщо таку ж позицію займуть інші виборці, то політики нарешті цінитимуть їхні голоси по-справжньому.

Пан Віталій  не збирається робити нікому “знижок” і голос продасть лише тим, хто заплатить мільйон. Серйозність своїх намірів Віталій Головка підтвердив в одній із місцевих газет на попередніх виборах, а також розклеїв на тумбах по місту оголошення з конкретною пропозицією «Продам свій виборчий голос» і номером домашнього телефону. Чоловік сподівається, що покупець таки знайдеться, писала свого часу “Україна молода”

Цікаво, чи знайшовся тоді покупець голосу і у скільки нині цінить свій голос економіст з Тернополя?

Премію імені Дмитра Нитченка здобув письменник Володимир Погорецький з Чорткова

Прихильники Ex.ua повалили сайти Президента, Кабміну, Верховної Ради та СБУ