У Бучацькому районі Тернопільської області міліціонери затримали за вимагання та отримання хабара сільського голову

Поділитися

 Чиновника підозрюють у збиранні данини за сприяння в оренді приміщення комунальної власності. Державний службовець поклав до власної кишені п’ятсот доларів.

У лютому до сільського керманича звернулася підприємець, яка мала намір відкрити у селі торговий заклад. Керівник погодився та пообіцяв узгодити питання із депутатами сільської ради та районною державною адміністрацією. Через кілька днів запросив підприємця приїхати до села для обговорення умов оренди на один рік колишнього фельдшерсько-акушерського пункту площею понад сто квадратних метрів. За сприяння у вирішенні питання по відкриттю магазину чиновник запросив півтисячі «зелених».

У приміщенні райдержадміністрації сільський голова, отримавши хабар, підписав договір оренди. У перебіг подій втрутилися оперативники обласного управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю. Корупціонера затримали.

Стосовно сільського голови прокуратурою порушено кримінальну справу за статтею 368 (частина 3) (одержання хабара) Кримінального кодексу України. Триває розслідування.

 Сектор зв’язків з громадськістю УМВС

України в Тернопільській області

 

На Чортківщині правоохоронці реєструють незвичайні крадіжки

Головний тренер молодіжної збірної України Павло Яковенко визначився із двома групами гравців, котрі відправляються на товариські поєдинки проти Португалії та Ізраїлю