Уляна Воробей з Тернополя вилетіла з Голосу країни-2. Цікаві факти про нашу зірку

Поділитися

26-річна Уляна Воробей з Тернополя  програла співочу дуель Ользі Панкратовій з Севастополя на “Голосі країні-2″. На жаль, наша землячка отримала підтримку лише в Олега Скрипки.

1991р.- у віці 6 років стала лауреатом дитячого пісенного конкурсу» Дріада» ,який став поштовхом і першим кроком у творчій діяльності . Дитячий хор ПК «Текстильник»,яким керувала мама, і хор ПК « Оріон» керівником якого був тато , стали хорошим фундаментом і неабиякою практикою для подальшого розвитку творчості. Після цього , перемоги на місцевих ,обласних і регіональних конкурсах, вокальних і також танцювальних .Паралельно навчаюсь грі на фортепіано у музичній школі №2 м.Тернополя . Отримала диплом 1 ступеня на обласному конкурсі піаністів ,серед випускників.
Десятикласниця ЗОШ №29 Тернополя, з квітня 1999 року , стаю солісткою театру пісні ” Літопис” Тернопільської Академії Народного Господарства, під керівництвом Р.В.Іщука. В співпраці вдало поєднували народну та естрадну манери .Це принесло трошки перемог:) на Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах і фестивалях:
Фестиваль молодих виконавців сучасної української пісні “Молода Галичина” , Телевізійний фестиваль дитячого естрадного мистецтва “Азовські вітрила” , Вокальний конкурс в рамках фестивалю мистецтв “Боромля ” ,
Дев”ятий Міжнародний “Гуцульський фестиваль” , Дев”ятий Міжнародний фестиваль-конкурс “Золоті трембіти” , Тринадцятий Всеукраїнський фестиваль сучасної української естрадної пісні “Пісенний вернісаж” Гран-прі : Першого Всеукраїнського,тепер Міжнародного фестивалю -конкурсу дитячого пісенного мистецтва “Кришталевий жайвір” , Першого Всеукраїнського молодіжного конкурсу пісні “Шанс” (Львів), П”ятого Міжнародного konkursu Piosenki “Wygraj Sukces”

– Удостоєна звання «Виконавець року»-1999р.
– Неодноразовий переможець хіт-параду » Хіт-тон»

http://vilne.org.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=649
• http://photo.ukrinform.ua/ukr/rubrics/photo.php?id=270840

• http://numberone.te.ua/?page=consult&consultid=656&sub=127

• http://www.playcast.ru/?module=view&card=954279&code=6b709c1491c1715645f05f05e70d6b296f0998f2

• http://www.biblioteka.com.ua/modules.php?name=News&file=article&sid=202
• • http://www.day.kiev.ua/290619?idsource=45598&mainlang=ukr * http://www.day.kiev.ua/45598/

http://vilne.org.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=649%3Avorobey&catid=31%3Auvilnu&Itemid=36

Вступивши до Київського Національного Університету Культури і Мистецтв, тепер як диригент і солістка народного хору ім.Станіслава Павлюченка, була отримана перемога у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі ім. Порфирія Демуцького , VIII Всеукраїнському фестивалі-конкурсі козацької пісні «Байда» та ін.. Перемоги з Білоцерківським колективом» Від серця до серця» ,диригент , художній керівник В. Д. Клюєв. Навчаючись в аспірантурі ,паралельно повертаюсь до естради , експериментую.. Згодом знялась у фільмі «Здравствуйте вам», невеличка роль, у жанрі-мелодрама, режисера Володимира Крайнєва. Зйомки і нові знайомства з зірками російського кіно-Тетяна Колганова, Володимир Шевельков,Анатолій Лобоцкий, Наталія Немшилова, неабияк захопили ,тому зараз є просто величезне бажання зайнятись вдосконаленням цього виду мистецтва;) Після завершення зйомок, озвучила саундтреки наступного російського проекту ,серіал «Неодинокие» режисера Сергія Сотніченко . Хіти серіалу ,які написав Д.Оленич :«Подари мне себя», «Яблоневый сад», «Лебединая верность», «Буду я любить».
Несподіваною в той перід була пропозиція стати солісткою вокально-інструментального гурту «Отава» від керівника Р.Рудого . Невдовзі була перемога вже з гуртом у Міжнародному фестивалі народної творчості „Голосіївська весна – 2010” .

На Збаражчині восьмирічна дитина обморозила руки

Бомжі Тернопільщини не підтримують проект губернатора з плазмовими телевізорами