Злодійка у Тернополі крала завдяки…не замкненим дверям

Поділитися

Нещодавно оперативники карного розшуку Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ затримали уродженку Закарпатської області, яка спеціалізувалася на квартирних крадіжках способом вільного проникнення до помешкання. 20-річна злодійка блукала під‘їздами багатоповерхівок і шукала незамкнені двері. Як правило, їй вистачало декількох секунд, аби винести з помешкання жіночі сумки, гаманці чи мобільні телефони і непомітно вийти. Працівники міліції довели причетність затриманої до вчинення чотирьох крадіжок. Здається, що неодноразові застереження правоохоронців бути обачними навіть у власних домівках, громадяни пропускають повз вуха, а спритні злодії тільки й чекають вдалого моменту.

    Через безпечність потерпіла 49-річна тернополянка, що проживає на вулиці Карпенка. Невідомий, скориставшись тим, що вхідні двері квартири були незамкнені, викрав з коридору сумку з документами та грошима. Схожа крадіжка сталася у багатоповерхівці на вулиці Тролейбусній обласного центру. Злодію шляхом вільного доступу вдалося винести з помешкання гроші, в той час, коли вся родина була дома. Жертвою аналогічних злодіїв стала мешканка Підволочиського району, котра приїхала до Тернополя у гості до сестри. Родички так засиділися, що не помітили як з їх помешкання зникла сумка, а разом з нею гроші та документи. Зловмисників розшукують міліціонери.
Правоохоронці вкотре нагадують:  безпека вашого майна залежить, насамперед, від вас самих. Не забувайте, ваш дім – ваша фортеця, яка має бути завжди на замку.

Зимові ігри в Тернополі

У Римі є найбiльша у свiтi неофiцiйна бiржа пошуку роботи для українцiв-нелегалiв