1 мільйон 281 тисячу гривень

Поділитися

Саме стільки від оренди державного майна перерахувало до Державного бюджету України регіональне відділення ФДМУ по Тернопільській області за два місяці 2012 року, що на 566 тисяч гривень більше, ніж за відповідний період 2011 року.

Регіональне відділення, виконуючи завдання, визначені Національним планом дій щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки „Заможне суспільство, конкурентноспроможна економіка, ефективна держава” працює над підвищенням ефективності використання державного майна, збільшення кількості договорів оренди та дотримання орендарями належних умов використання майна.

З початку 2012 року у регіональному відділенні укладено 17 нових договорів оренди (місячна орендна плата до Держбюджету по яких перевищує 11000 гривень), що значно більше, ніж у відповідному періоді 2011 року.

З метою успішного виконання завдання на 2012 рік по наповненню Державного бюджету України регіональне відділення постійно вивчає попит на об’єкти оренди. З цією метою інформація розміщується у місцевих засобах масової інформації, на Інтернет-ресурсах, надсилається для публікації у районні газети та для розміщення на сайтах районних державних адміністрацій. Завдяки цьому кількість об’єктів оренди зростає, що дозволяє робити позитивні прогнози щодо виконання завдання 2012 року.

 

 Прес-служба РВ ФДМУ по Тернопільській області


26 березня – останній день здачі документів для участі в аукціоні

Податковий колапс