«Батьківщина» ініціює заборону використання портретів будь-яких політичних чи державних діячів сучасності в навчальних закладах

Поділитися

Тернопільська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» вважає негативними явища щодо поширення портретів Януковича в навчальних закладах області. Портрети із «катом» українського народу почали з’являтись не лише в школах. Керівництво РДА та районних відділів освіти вимагає почепити гаранта і в дитячих садочках та інших комунальних закладах.

Нажаль, керівники навчальних закладів, здебільшого, опустивши голову вивішують Януковича на самих видних місцях. Однак, в області знайшлись й такі, які відмовились ганьбити навчальні заклади присутністю в них портрета людини із двома судимостями.

Свого часу в школах вже висіли портрети Леніна, Сталіна і інших «катів». Сьогодні ж кадровий комуніст Хоптян використовує свій комсомольсько-комуністичний досвід по гнобленню українців.

«Батьківщина» вважає, що діти не можуть залучатись до політичних процесів.

У зв’язку із цим, у всіх районних радах області наші депутатські фракції ініціюватимуть прийняття на сесіях рішень щодо заборони вивішування в навчальних закладів портретів політичних та державних діячів сучасності.

Стосовно депутата Тернопільської міської ради кримінальна справа порушена на законних підставах

Донька найвідомішого тернополянина Ігоря Пелиха почала творити “Країну Фантазію”