Крадені з магазинів червону рибу, каву та шоколад злодії везли у таксі

Поділитися

    Автоінспектори Підволочиського райвідділу внутрішніх справ зупинили таксі. Під час огляду в салоні автівки було виявлено чимало продуктів харчування. Пасажир пояснив, що накупив товару для своїх товаришів. Та, як з’ясувалося, шоколад, кава, червона риба й інший крам не куплені, а крадені.
Як розповів начальник Підволочиського райвідділу міліції Олександр Олійник, до правоохоронців зателефонувала продавець супермаркету і повідомила про те, що двоє невідомих вчинили крадіжку з крамниці. Точніше, один з компанії відволікав її увагу, а інший набрав під одяг різного товару і, не реагуючи на зауваження, кинувся тікати з торгового закладу. Жінці вдалося запам’ятати номерні знаки «Жигулів», на яких приїхали зловмисники, і вона про це розповіла дільничному. Міліціонер одразу повідомив про крадіжку колег, які взялися з’ясовувати кому належить автомобіль.
Таксі взяло курс на інші торгові заклади. У райцентрі Підволочиськ в одній з крамниць не взяли нічого, так як лиходіїв злякали камери спостереження. В іншій нагребли шоколаду та кави на майже триста гривень. «Екскурсію» крамницями райцентру перервали співробітники ДАІ. Міліціонери зупинили автівку, адже поведінка водія видалася їм дивною. Стан сп’яніння, чи то алкогольного, чи наркотичного був очевидний, тому таксиста попросили пройти обстеження. Той категорично відмовився, чим підтвердив свій неадекватний стан. Та на цьому зауваження правоохоронців до водія та пасажира не вичерпалися. У салоні автівки міліціонери знайшли купу товару. Виникало запитання, чому жителі обласного центру поїхали скуповуватися до району? Навіщо їм стільки однойменного товару? Відповідь надійшла з чергової частини, куди із заявами про викрадення продуктів звернулися потерпілі продавці та власники крамниць.
Але й на цьому пригоди гастролерів не закінчилися. Коли потерпілі впізнали свій товар, серед краденого залишилося чимало продуктів, які не продають у крамницях району. Лиходії обкрадали торгові заклади усієї області. Наразі правоохоронці встановлюють, де ще встигли наслідити крамничні злодії. Проти одного з них порушили кримінальну справу за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України.

Відеозвернення Мавроді до тернопільських вкладників МММ

Як на Тернопільщині “клонуватимуть” Фронт змін – експерт