Шеф-редактор тернопільського порталу nter Сергій Гаркус про “баранів” Сергія Надала

Поділитися

Оригінально, критично і доволі влучно подискутував у мережі Фейсбук шеф-редактор тернопільського порталу nter.net.ua Сергій Гаркус з ведучим столичної ефемки “Радіо Ера” Сергієм Сулимою.

 

  • Sergiy GarkusМсье Сулим, те що пан Надал прийшов “тепленький” ніхто навіть не сумнівається. Дратують тупі відмазки від прес-служби і спроба “зліпити” святого великомученика. ))))

    3 ч. назад ·
  • Сергей СулимCher ami Sergiy Garkus, ну прийшов Надал п”яний, ну той що? Мене цей факт не лякає і не обурює, бо нині серед міських голів багато таких про кого пишуть, що вони наркомани. І це їм не заважає робити кар’єру. А щодо Надала, якщо він такий поганий, як ви кажете? Ви його обирали, чи не ви? Якщо він такий недостойний міський голова, то треба щось робити, ВИ щось збираєтеся робити? Ось в Києві міський голова недостойний і посміховисько, але міській громаді не до снаги навести лад у своєму місті….
  • Sergiy GarkusБуло б нічого страшного, якби не позиціонувався як його всехристиянська і морально правильна високість. Це по-перше. По-друге. Їхня кар’єра, успішна чи ні, мене не цікавить ні грама. Мене цікавлять чисті вулиці, тепло в оселях, порядок в головах. На рахунок “ви його обрали”. Тіпун Вам на язика, шанований пане Сергію. Я таке диво навіть у страшному сні не обрав би )) Якщо ж Ви маєте на увазі “ви, тернополяни”, то розчарую Вас – електорат Сергія Віталійовича,- це люди як мають відношення до Тернополя по прописці, але не по духу. Або паскудні бариги, яким пофігу яка влада, аби примазатися щоб тепло жити. Цією довгою тирадою, я хочу зауважити, що жоден тернополянин у доброму психічному здоров’ї та файному гуморі не обирав це неподобство ))) І наостанок – той же Борис Машлянка робить більше ніж “щось”. Лише одна біда – банда Надала проплачує навіть національним каналам, щоб дурити голови правовірним )))

    3 ч. назад · ·
  • Сергей Сулим Саме так, я мав на увазі не Вас особисто, а тернопілян в цілому. Ви мене не розчарували, повідомленням про те що міського голову обирали бариги і пройдисвіти. У нас у дуже багатьох містах мери і депутати це вибір бариг і пройдисвітів, а не нормальних людей. Але на жаль фокус в тому, що ми за них не голосували, а відповідальність треба нести всім…


Ведучий скандальної програми програми на “Радіо Ера” Сергій Сулим: “Ну прийшов Надал п’яний, ну той що? Мене цей факт не лякає і не обурює”

Тернопільський губернатор і вампіри